Telefon: +40.371.470.629 | E-mail: office@zapdeco.com

DESPRE NOI

Compania noastră s-a angajat să protejeze mediul înconjurător.

ZAPDECO, societate cu sediul central in Leș (comuna Nojorid, Jud. Bihor), are ca domeniu de activitate comertul si colectarea deseurilor de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, deseuri feroase si neferoase, acumulatori uzati, deseuri electronice si electrocasnice de la persoane juridice si fizice, precum si reciclarea PET-urilor si deseurilor din plastic.

Colectarea se face la sediul nostru de colectare din Les sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori.

Avem conditii sa reciclam si alte tipuri de ambalaje sau materiale reciclabile, in functie de cererea de pe piata romaneasca sau europeana.

Suntem o companie dinamica si de incredere, oferim consultanta in domeniul colectarii si reciclarii maselor plastice, iar produsele noastre sunt la cel mai inalt nivel calitativ pentru clientii nostri.

Fabrica  are o capacitate de procesare ridica pentru deseuri de plastic si dispune de linii tehnologice pentru sortarea si spalarea acestora. Clientii nostri pot conta pe calitatea produselor, pentru care oferim un raport excelent calitate/pret, pentru toate domeniile aplicabile.  

Activitatea principala a procesarii deseurilor de PET si deseurilor plastice este localizata in sat Les, judet Bihor.  Fabrica are o suprafata de 4600 m  patrati, din care 1500 m patrati reprezinta spatiul de productie.

Avem in dotare linii de sortare si tehnologii de spalare pentru materia prima, cu o inalta eficienta a reciclarii si standardelor pentru produsele finite.

Avem o echipă tânără foarte pregătită și dinamică, cunoaștem o gamă foarte variată de deșeuri. Puteți conta pe experiența noastră la sortarea deșeurilor predate la centrul nostru.